رفت‌وآمدهای مجلات در خرداد 1405

پیشخان مجله‌ی خردادماه 1405

5.0 (6 نفر)
مجلات جدید خرداد 1405
5.0 (6 نفر)
۸ تیر ۱۴۰۵
3 دقیقه مطالعه
امتیاز دهید!

هم‌زمان با بازگشت نسبی آرامش به فضای فرهنگی کشور، مجلات جدید خرداد ۱۴۰۵ بار دیگر با نظم بهتری روی پیشخان کتاب‌فروشی‌ها و دکه‌های مطبوعاتی قرار گرفتند. انتشار شماره‌های تازه مجلات در حوزه‌های فرهنگ، ادبیات، هنر، معماری و اندیشه، فرصتی دوباره برای علاقه‌مندان فراهم کرد تا گفت‌وگوها، پرونده‌های ویژه، مقالات و گزارش‌های تحلیلی جدید را دنبال کنند.

در میان جدیدترین مجلات خرداد ۱۴۰۵، نشریاتی با موضوعات متنوع از معماری بومی و هنر گرفته تا سیاست، تاریخ و مسائل اجتماعی منتشر شده‌اند که هرکدام تصویری از مهم‌ترین دغدغه‌های روز ارائه می‌دهند. طبق رسم هرماهه آوانگارد، در این گزارش نگاهی داریم به مجلات منتشرشده در خرداد ۱۴۰۵ و مهم‌ترین شماره‌هایی که در این ماه روی پیشخان آمدند. اگر می‌خواهید از تازه‌ترین شماره‌های مجلات فرهنگی و ادبی باخبر شوید، این مرور کوتاه می‌تواند نقطه‌ی شروع مناسبی باشد.

مجلات جدید خرداد ۱۴۰۵

 

مجله معمار شماره 157

شماره 157 مجله معمار، که برای خرداد و تیر 1405 تهیه شده است، با محوریت معماری بومی و با ترجمه‌هایی از آزیتا ایزدی، کیوان سلیمی و رضا امیررحیمی منتشر شد. در این شماره، یادداشت‌هایی از نيو ساوت‌ ولز، يوهانی پلاسما و گفت‌وگویی با گلن مرکات آمده است.

مجله معمار شماره ۱۵۷

مجله سیاست نامه شماره 37

شماره 37 سیاست نامه با تصویری از دانلد ترامپ و رونالد ریگان و تیتر داروغه و دلقک در خرداد 1405 به روی پیشخان‌ها آمد. در این شماره، نوشته‌هایی درمورد سنت جمهوری‌خواهی در ایالات متحده و نیز یادداشت‌هایی درخصوص نسبت ترامپ و ریگان و گفت‌وگویی با نجفقلی حبیبی منتشر شده است.

مجله سیاست نامه شماره 37
متاسفانه این کتاب موجود نیست

مجله چشم انداز ایران شماره 157

شماره 157 مجله چشم انداز ایران با مطالبی از مهدی بستانچی، اکبر ثبوت، لطف‌الله میثمی و احمد حاتمی‌یزد به‌صورت دوماهنامه برای اردیبهشت و خرداد 1405 منتشر شد. در این شماره، تصویری از خلیج فارس نیز بر روی جلد نقش بسته است و محوریت نوشته‌ها با جنگ اخیر ارتباط دارند.

مجله چشم انداز ایران شماره ۱۵۷
متاسفانه این کتاب موجود نیست

مجله نگاه نو شماره 149

فصل نامه نگاه نو نیز در بهار 1405 منتشر شد. طرح جلد این شماره از نگاه نو اختصاص دارد به پرتره‌ای از مدیر فقید نشر آگاه، جناب حسین حسینخانی. گفت‌وگویی با محمود درویش در این شماره منتشر شده است. همچنینی در بخش ویژه «جنگ روایت‌ها در اتحاد جماهیر شوروی» را می‌خوانیم.

مجله نگاه نو شماره ۱۴۹
متاسفانه این کتاب موجود نیست

مجله آتش شماره 37

شماره‌ی 37 مجله آتش نیز منتشر شد. همکاران مجله‌ی آتش در این شماره شاپور احمدی، عبدالله اسفندیاری، امیرحسین رضایی و دیگران بوده‌اند و مطالبی ازشان در مجله منتشر شده است.

مجله برگ هنر شماره 48

شماره‌ی 48 مجله برگ هنر با تصویری از هاینریش بل، نویسنده‌ی آلمانی، انتشار یافت. در این شماره، مطالبی از سیامک گلشیری، ندا صالحی، اقبال معتضدی و ویکتور دانیل را خواهیم خواند.

خرداد ۱۴۰۵ را می‌توان یکی از ماه‌هایی دانست که انتشار مجلات فرهنگی، ادبی، هنری و تخصصی دوباره رونق گرفت. اگر به دنبال اطلاع و خرید تازه‌ترین شماره‌های مجلات هستید، فهرست بالا می‌تواند نقطه‌ی شروع مناسبی برای آشنایی با مهم‌ترین مجلات منتشرشده در این ماه باشد.

نظر شما درباره این مطلب چیست؟ منتظر خواندن دیدگاه شما هستیم.
امتیاز کاربران 5.0 (6 نفر)
prev مطلب قبلی زندگی ۳.۰: رستاخیز پرومته در عصر هوش مصنوعی مطلب بعدی فاوست؛ میثاق با شیطان، آینه‌ی انسان prev
دیدگاه کاربران
ارسال دیدگاه

هیـچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!

اولین دیدگاهتان را بنویسید
جدیدترین نویسندگان
جدیدترین مترجمان
جدیدترین ناشران کتاب
جدیدترین ناشران مجله
جستجو بر اساس دسته بندی