مجله تنور شماره ۲ غذا و جنگ
 روی جلد کتاب مجله تنور شماره ۲
5

مجله تنور شماره ۲

غذا و جنگ


ناشر: تنور
شماره: 2
سال انتشار: 1404
دوره نشر: فصلنامه
فصل انتشار: بهار
افزودن به سبد خرید
1,200,000 تومان
درباره‌ مجله

اوایل پاییز گذشته همراه با جمعی از صاحب نظران نشستی دو روزه با عنوان (بشقاب ایرانی) برگزار کردیم و به بررسی چند سرفصل درباره غذا و آشپزی ایرانی پرداختیم. هنگام انتخاب سرفصل‌ها، بنا به اولویت و امکان دسترسی به افرادی که قرار بود درباره آن موضوع صحبت کنند مسائلی طرح کردیم و طی دو جلسه با علاقه مندانی که ثبت نام کرده بودند در مورد آنها گفت‌و‌گو کردیم. واقعیت این است که ما با ده سؤال وارد این نشست شدیم و با سی سؤال از آن خارج شدیم! و جالب این که هم ما سخنرانان و هم شرکت کنندگان از این وضعیت پیچیده و بغرنج خوشحال بودیم چون احساس می‌کردیم در مسیری درست و در راهی شگفت قرار داریم و با این که مقصد دور است به مقصود خواهیم رسید. دکتر تورج دریایی در پیام تصویری‌ای که برای مراسم رونمایی مجله تنور فرستاده بودند به نکته درستی اشاره کردند موضوع آشپزی و ارتباط بینارشته‌ای آن با دیگر شاخه‌های علوم انسانی و حوزه‌های فرهنگی و تاریخی اگر چه در غرب پیشینه‌ای طولانی و مدون دارد در ایران بحثی نو و نسبتاً جدید است.

امتیاز و دیدگاه کاربران
5 از 5
امتیاز دهید!
شما هم درباره این مجله دیدگاهتان را ثبت کنید!

هیـچ دیدگاهی برای این مجله ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید
هیـچ دیدگاهی برای این مجله ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید
افزودن به پاکت خرید 1,200,000 تومان