کتاب خطاب به پروانه ها و چرا من دیگر شاعر نیمایی نیستم
 روی جلد کتاب خطاب به پروانه ها

کتاب خطاب به پروانه ها

و چرا من دیگر شاعر نیمایی نیستم


نویسنده: رضا براهنی
ناشر: مرکز
نوع جلد: شمیز
قطع: وزیری
دسته بندی: شعر فارسی
مشخصات بیشتر
افزودن به سبد خرید
آماده ارسال
500,000 تومان
درباره‌ کتاب

پیش از خرید کتاب خطاب به پروانه ها بخوانید

این کتاب، مهم‌ترین مجموعه شعر رضا براهنی و شامل مانیفست بحث‌برانگیز او برای عبور از ساختارهای سنتی، نیمایی و سپید در شعر فارسی است.

درباره کتاب

کتاب خطاب به پروانه ها و چرا من دیگر شاعر نیمایی نیستم اثری جریان‌ساز در ادبیات معاصر است. بخش اول، شامل شعرهای براهنی است که در آن‌ها از اوزان سنتی به سوی اوزان مرکب و شعر چندصدایی حرکت کرده است. او تلاش می‌کند زبان را از استبداد نحوی رها کرده و شعر را به موضوع اصلی خود، یعنی «زبانیت»، بازگرداند. بخش دوم کتاب، مقاله‌ای نظری است که در آن براهنی با نقد آرای نیما و شاملو، نظریه جدید و جنجالی خود را برای نجات شعر فارسی از بن‌بست‌های موجود ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب خطاب به پروانه ها به چه کسانی پیشنهاد می‌شود؟

  • علاقه‌مندان به شعر معاصر ایران، نقد ادبی و جریان‌های پیشرو و ساختارشکن.
  • کسانی که دوست دارند با نظریات تئوریک و بحث‌برانگیز رضا براهنی درباره زبان و فرم شعر آشنا شوند.

معرفی نویسنده

این اثر به قلم رضا براهنی، شاعر، داستان‌نویس، منتقد و نظریه‌پرداز برجسته ایرانی نوشته شده است. او با نگاهی نو و تسلط عمیق بر مبانی نقد، نقش مهمی در تحولات فرمی و زبانی ادبیات معاصر ایران داشته است. این کتاب توسط نشر مرکز چاپ و روانه بازار شده است.

جملات کتاب

رضا براهنی خطاب به پروانه ها را که گزینه‌ای است از شعرهای ۶۹ تا اوایل ۷۳ی او مهم‌ترین مجموعه‌ی شعر خود می‌داند.

آزاد کردن شعر از قید تصویر مفهوم احساس و وزن خارج از ساختار شعر و ارجاع ناپذیر کردن شعر به اجزای بیرون از شعر به صورتی که شعر موضوع اصلی خود یعنی زبان و زبانیت خود را به رخ بکشد از ویژگی‌های اساسی تعداد زیادی از شعرهای این کتاب است.

در مقاله‌ی نظری ضمیمه‌ی کتاب چرا من دیگر شاعر نیمایی نیستم براهنی ضمن برشمردن تضادهای حاکم بر نظریه‌پردازی نیما و شاملو... نظریه‌ی جدیدی را مطرح می‌کند که به زعم او شعر فارسی با تکیه بر آن می‌تواند خود را از بن‌بست شعر کهن و شعر نیمایی و شعر سپید نجات دهد.

مشخصات کامل کتاب
نام کتاب: خطاب به پروانه ها
نویسنده: رضا براهنی
ناشر: مرکز
نوع جلد: شمیز
قطع: وزیری
دسته بندی: شعر فارسی
تعداد صفحات:196
شابک:9789643050801
شماره چاپ:8
سال چاپ:1395
تعداد موجودی:1 عدد مانده
روی جلد کتاب خطاب به پروانه ها
امتیاز و دیدگاه کاربران
امتیاز دهید!
شما هم درباره این کتاب دیدگاهتان را ثبت کنید!

هیـچ دیدگاهی برای این کتاب ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید
هیـچ دیدگاهی برای این کتاب ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید
افزودن به پاکت خرید 500,000 تومان
جدیدترین نویسندگان
جدیدترین مترجمان
جدیدترین ناشران کتاب
جدیدترین ناشران مجله
جستجو بر اساس دسته بندی