کتاب ذهن فضول! (به من چه! به تو چه! به ما چه!)
مداخله گری درجات مختلفی دارد، کافی است به پست یکی از آدم های پررو در قالب دوست، همکار،مادر، خواهر، برادر شوهر یا همشهری بخورید، آن وقت است که عیار بالغ شما مشخص می شود؛ آن وقت است که اگر بدون فوت وقت و احساس گناه ، جوابی شفاف و دندان شکن به او بدهید تا سرجایش بنشیند، هنری بزرگ کرده اید.
گاه می شود به طور اتفاقی در یک مهمانی به پست این افراد بخورید و اگر حواستان به خودتان نباشد، بسیاری از اطلاعات شما را تصرف می کنند و در نهایت شما را به گرگان می گیرند.
پس زیاد ادعای زرنگی نکنید یا فکر نکنید که خودتان به اصطلاح ختم روزگار هستید، کمی دست نگه دارید و به جای لاف زدن ، بالغ درون خود را در هر برخوردی جلو بیندازید و از او بخواهید که در ارتباط با این افراد، دایره حریم خصوصی تان را در صورت نیاز شرح بدهد.
صفحه 184
اگر دماغ حیوانات را داشتی چه میکردی؟
معرفی کتاب کودک با دمی شبیه این چه کار میکنی؟ نوشته استیو جنکینز و رابین پیچ
تنها مرگ میتواند انسان را متقاعد کند
مروری بر مجموعهی داستان کوتاه «سه کتاب» اثر «احمد محمود»
به استناد داستان، به اعتبار داستاننویس
مروری بر کتاب «داستاننویسی به مثابه شغل» اثر هاروکی موراکامی
امتیاز دهید!
ارسال دیدگاه
برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
ورود به حساب کاربریهیـچ دیدگاهی برای این کتاب ثبت نشده است!
اولین دیدگاهتان را بنویسید