مجله تنور شماره 3 غذا در سینما
 روی جلد کتاب مجله تنور شماره 3

مجله تنور شماره 3

غذا در سینما


ناشر: تنور
شماره: 3
سال انتشار: 1404
ماه انتشار: تابستان
دوره نشر: فصلنامه
افزودن به پاکت خرید
آماده ارسال
1,200,000 تومان
درباره‌ مجله

پرونده‌ی موضوعی شماره سوم تنور به «غذا در سینما» می‌پردازد؛ به تصویرهایی که از غذا روی پرده نقره‌ای دیده‌ایم و ردپایی که خوراک بر سینما گذاشته است. در این شماره، از تأثیر کشف آتش بر شیوه غذا خوردن و روابط انسانی گفته‌ایم و اینکه چگونه ایده «ذائقه و عاطفه» الهام‌بخش دکتر علی رفیعی برای نوشتن فیلم‌نامه ماهی‌ها عاشق می‌شوند شد. در این شماره رضا کیانیان از تجربه بیست کیلو اضافه‌کردن وزنش برای بازی در فیلم خانه‌ای روی آب نوشته و سوشیانس شجاعی‌فرد ما را به بقایای بار و کافه سوختۀ سینما رکس می‌برد.
 

در هر شماره مجله تنور یادداشتهایی از بزرگان فرهنگ و هنر و اندیشه در ارتباط با غذا و آشپزی مقاله های تخصصی درباره آشپزی و رابطه آن با سایر رشته های علوم انسانی گزارشهای موشکافانه و جذاب و نیز گفتگوهای اختصاصی با سرآشپزان به نام دنیا منتشر خواهد شد.
 

تنور یک مجله فرهنگی - اجتماعی است که در هر شماره رابطه غذا را با یک موضوع به صورت عمیق بررسی میکند. هر شماره روایتی

منحصر بفرد دارد؛ از غذا و مهاجرت در شماره اول تا غذا و جنگ در شماره دوم و غذا در سیتما در شماره سوم ما به دنبال کشف داستانهای ناگفته خاطرات ،جمعی و تأثیر غذا بر هویت و جامعه خود هستیم.

امتیاز و دیدگاه کاربران
امتیاز دهید!
شما هم درباره این مجله دیدگاهتان را ثبت کنید!

هیـچ دیدگاهی برای این مجله ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید
هیـچ دیدگاهی برای این مجله ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید
افزودن به پاکت خرید 1,200,000 تومان