
مجله تنور شماره 3
غذا در سینما
پروندهی موضوعی شماره سوم تنور به «غذا در سینما» میپردازد؛ به تصویرهایی که از غذا روی پرده نقرهای دیدهایم و ردپایی که خوراک بر سینما گذاشته است. در این شماره، از تأثیر کشف آتش بر شیوه غذا خوردن و روابط انسانی گفتهایم و اینکه چگونه ایده «ذائقه و عاطفه» الهامبخش دکتر علی رفیعی برای نوشتن فیلمنامه ماهیها عاشق میشوند شد. در این شماره رضا کیانیان از تجربه بیست کیلو اضافهکردن وزنش برای بازی در فیلم خانهای روی آب نوشته و سوشیانس شجاعیفرد ما را به بقایای بار و کافه سوختۀ سینما رکس میبرد.
در هر شماره مجله تنور یادداشتهایی از بزرگان فرهنگ و هنر و اندیشه در ارتباط با غذا و آشپزی مقاله های تخصصی درباره آشپزی و رابطه آن با سایر رشته های علوم انسانی گزارشهای موشکافانه و جذاب و نیز گفتگوهای اختصاصی با سرآشپزان به نام دنیا منتشر خواهد شد.
تنور یک مجله فرهنگی - اجتماعی است که در هر شماره رابطه غذا را با یک موضوع به صورت عمیق بررسی میکند. هر شماره روایتی
منحصر بفرد دارد؛ از غذا و مهاجرت در شماره اول تا غذا و جنگ در شماره دوم و غذا در سیتما در شماره سوم ما به دنبال کشف داستانهای ناگفته خاطرات ،جمعی و تأثیر غذا بر هویت و جامعه خود هستیم.