ساكن تهران هستيد؟! مى‌توانيد از گزينه ارسال با پیک هم استفاده كنيد.

کتاب خانم فردا کوچ است سفرنامه سکینه سلطان (وقار الدوله)
 روی جلد کتاب خانم فردا کوچ است
5

کتاب خانم فردا کوچ است

سفرنامه سکینه سلطان (وقار الدوله)


ناشر: اطراف
نوع جلد: شمیز
قطع: جیبی
مشخصات بیشتر
افزودن به سبد خرید
آماده ارسال
227,000 تومان
درباره‌ کتاب

هر آنچه درباره کتاب خانم فردا کوچ است بدانید

اگر به سفرنامه‌های دوره‌ی قاجار، خاطرات روزانه‌ی زنان دربار و روایت‌های تاریخی جذاب علاقه دارید، مطالعه کتاب خانم فردا کوچ است (سفرنامه سکینه سلطان، وقارالدوله) نوشته‌ی سکینه سلطان وقارالدوله با تحقیق رسول جعفریان و کیانوش کیانی هفت‌لنگ و تدوین زهرا صالحی‌زاده انتخابی بسیار ارزشمند است. این اثر توسط نشر اطراف منتشر شده است. برای آشنایی با این کتاب خواندنی که تصویری از سفرهای زیارتی و دربار قاجار را از چشم یک زن روایت می‌کند، ادامه این مطلب را بخوانید.

درباره کتاب خانم فردا کوچ است درباره چیست؟

کتاب خانم فردا کوچ است (جلد سوم از مجموعه‌ی «سفرنامه‌های قدیمی زنان» نشر اطراف) شرح سفر پرماجرا و جذاب سکینه سلطان (وقارالدوله)، یکی از همسران ناصرالدین‌شاه قاجار، به عتبات عالیات و مکه مکرمه است. این کتاب بر اساس دست‌نوشته‌ها و روزنامه‌ی سفر او تدوین شده و جزئیات دقیقی از سختی‌های سفر در آن دوران، آداب و رسوم، نحوه زندگی کاروانی، روים‌رویی با مردم مناطق مختلف و همچنین تفکرات و جهان‌بینی یک زن درباری در اواخر قرن نوزدهم میلادی را به تصویر می‌کشد.

درباره نویسنده و پژوهشگران کتاب

  • سکینه سلطان (وقارالدوله): نویسنده‌ی سفرنامه و یکی از زنان تحصیل‌کرده و باهوش دربار قاجار که با قلمی دقیق، اتفاقات روزمره‌ی سفر زیارتی خود را ثبت کرده است.
  • رسول جعفریان و کیانوش کیانی هفت‌لنگ: پژوهشگرانی که با بررسی نسخه‌های خطی و تاریخی، متن اصلی این سفرنامه را تصحیح و آماده‌ی انتشار کرده‌اند.
  • زهرا صالحی‌زاده: تدوین‌گر اثر که با ساماندهی متن، خوانش آن را برای مخاطب امروز تسهیل کرده است.

جملات کتاب خانم فردا کوچ است

باری چون‌که احوال نداشتم در این شش روزه که مدینۀ منوره بودم سه مرتبه بقیع زیارت چهار امام مشرف شدم و دو روز هم سواره به زیارت حضرت رسول‌الله مشرف شدم. از بی‌سعادتی خودم است این ناخوشی. نه خوب شدم، نه مجاور مدینۀ طیبۀ منوره شدم. حالت روز به روز نوشتن را هم نداشتم. این است چیزی که در این شش شبانه روز که مدینه بودیم، نوشتم. آخر هم از ترس آن طلبکار کربلای معلی یک ناخوشی دیگر هم عارضم شد که هیچ برای وداع هم مشرف نشدم. ای بیچاره خودم. ای بینوا خودم. کاشکی می‌مردم.
 

صفحه ۱۲۱


مروری بر کتاب خانم فردا کوچ است نوشته زهرا صالحی‌زاده، را در آوانگارد بخوانید.

مشخصات کامل کتاب
نام کتاب: خانم فردا کوچ است
ناشر: اطراف
نوع جلد: شمیز
قطع: جیبی
تعداد صفحات:197
ISBN: 9786226194013
شماره چاپ:10
سال چاپ:1404
تعداد موجودی:2
روی جلد کتاب خانم فردا کوچ است
دیدگاه کاربران
امتیاز دهید!
ارسال دیدگاه

هیـچ دیدگاهی برای این کتاب ثبت نشده است!

اولین دیدگاهتان را بنویسید
افزودن به پاکت خرید 227,000 تومان
جدیدترین نویسندگان
جدیدترین مترجمان
جدیدترین ناشران کتاب
جدیدترین ناشران مجله
جستجو بر اساس دسته بندی