کتاب امر روزمره در جامعه پسا انقلابی
 روی جلد کتاب امر روزمره در جامعه پسا انقلابی

کتاب امر روزمره در جامعه پسا انقلابی


نویسنده: عباس کاظمی
نوع جلد: شمیز
قطع: رقعی
دسته بندی: جامعه شناسی
مشخصات بیشتر
افزودن به سبد خرید
آماده ارسال
599,000 تومان
درباره‌ کتاب

قبل از خرید کتاب امر روزمره در جامعه پسا انقلابی بخوانید

کتاب امر روزمره در جامعه پسا انقلابی نوشته عباس کاظمی، اثری نوآورانه در حوزه جامعه شناسی ایران است. این کتاب به جای تمرکز بر رویدادهای کلان سیاسی، به سراغ چیزهای ساده و روزمره مثل پیکان، شلوار جین، کراوات و صف می‌رود تا نشان دهد جامعه ایران پس از انقلاب چگونه دچار دگرگونی و پوست‌اندازی شده است.

چرا این کتاب ارزش خواندن دارد؟

  • جامعه شناسی ملموس: تغییرات اجتماعی را از دریچه اشیاء، مکان‌ها و عادات روزمره مردم بررسی می‌کند.
  • نگاه متفاوت: به جای سیاست‌های رسمی، بر سبک زندگی طبقه متوسط و مقاومت‌های پنهان آن‌ها در زندگی عادی تمرکز دارد.
  • نثر جذاب: از ادبیات خشک دانشگاهی فاصله گرفته و روایتی انتقادی و مردم‌نگارانه ارائه می‌دهد.

درباره نویسنده

عباس کاظمی، جامعه‌شناس و پژوهشگر ایرانی است. تمرکز اصلی او بر «مطالعات فرهنگی» و بررسی پدیده‌های زندگی روزمره است. او تلاش می‌کند نشان دهد چگونه عادات ساده و اشیای مصرفی، بازتابی از مناسبات قدرت و تغییرات هویتی در جامعه هستند.

درباره کتاب

این پژوهش تحلیلی و جذاب توسط انتشارات  فرهنگ جاوید منتشر شده است. نویسنده در این اثر نشان می‌دهد که تحولات بزرگ اجتماعی پیش از آنکه در عرصه‌های کلان پدیدار شوند، در بطن زندگی عادی و نحوه مواجهه مردم با اشیای پیرامونشان شکل می‌گیرند.

جملات کتاب

کالایی شدن صرفاً فرایندی اقتصادی نیست بلکه فرایندی فرهنگی نیز محسوب می‌شود. اشیا نه‌تنها به لحاظ مادی تولید می‌شوند، بلکه به لحاظ فرهنگی هم نشانه‌گذاری می‌شوند. به خوبی می‌دانیم که میان همة چیزهایی که زندگی ما را احاطه کرده‌اند تنها برخی از چیزها به‌عنوان «کالا» شناخته می‌شوند. درست است که فکر کنیم جهان اشیا بسی وسیع‌تر از دنیای کالاهاست. کابینت آشپزخانه جای خوبی برای مطالعة سفر و رفت و برگشت کالایی چیزهاست. گاهی برخی از این وسایل و ظروف برای مدت‌ها نه استفاده می‌شوند و نه حتی دیده می‌شوند. ما آن‌ها را در جهان ساکت و خاموش‌شان رها می‌کنیم و هیچ فکر نمی‌کنیم که در سکوت، میان اشیا چه نوعی از زندگی می‌تواند جاری و ساری باشد!

صفحه ۳۵

مشخصات کامل کتاب
نام کتاب: امر روزمره در جامعه پسا انقلابی
نویسنده: عباس کاظمی
نوع جلد: شمیز
قطع: رقعی
دسته بندی: جامعه شناسی
تعداد صفحات:247
شابک:9786006182919
شماره چاپ:7
سال چاپ:1403
تعداد موجودی:1 عدد مانده
روی جلد کتاب امر روزمره در جامعه پسا انقلابی
امتیاز و دیدگاه کاربران
امتیاز دهید!
شما هم درباره این کتاب دیدگاهتان را ثبت کنید!

هیـچ دیدگاهی برای این کتاب ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید
هیـچ دیدگاهی برای این کتاب ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید
افزودن به پاکت خرید 599,000 تومان
جدیدترین نویسندگان
جدیدترین مترجمان
جدیدترین ناشران کتاب
جدیدترین ناشران مجله
جستجو بر اساس دسته بندی