مجله تنور شماره ۴
غذا در ادبیات
قبل از خرید مجله تنور شماره ۴ بخوانید
«در این پرونده موضوعی به تأثیری که ادبیات بر خوراک ما میگذارد پرداختهایم و از آشپزخانهها و غذاهایی گفتهایم که وارد دنیای داستانها شدهاند.
در این شماره از تنور، احمد اخوت از غذا و شادمانی نوشته است و سایه اقتصادینیا از خوراکیهایی گفته که در نوجوانی از راه خواندن کتابها با آنها آشنا میشده. آنالی اکبری خوراکیهای جادویی مدرسه هری پاتر را توصیف کرده و محمد طلوعی ما را به آشپزخانه جلال آریان در رمان اسماعیل فصیح میبَرد.
جمعه پنجم دیماه ۱۴۰۴، در مرکز همایشهای رایزن، سالن رسولاکرم، چهارمین نشست مجله تنور به همراه رونمایی از چهارمین شماره از این مجله با موضوع «غذا در ادبیات» برگزار میشود.»