ساکن تهران هستید؟! می‌توانید از گزینه ارسال با پیک هم استفاده کنید.

کتاب پی گیر اخبار نباشید ترجمه عادل فردوسی پور
 روی جلد کتاب پی گیر اخبار نباشید
5

کتاب پی گیر اخبار نباشید

ترجمه عادل فردوسی پور


نویسنده: رولف دوبلی
ناشر: چشمه
نوع جلد: شمیز
قطع: رقعی
مشخصات بیشتر
افزودن به سبد خرید
آماده ارسال
125,000 تومان
درباره‌ کتاب

معرفی کتاب پی گیر اخبار نباشید

کتاب پی گیر اخبار نباشید نوشته‌ی رولف دوبلی و ترجمه‌ی عادل فردوسی‌پور، بهزاد توکلی و علی شهروز اثری است تأمل‌برانگیز و هشداردهنده درباره‌ی تأثیرات مخربِ مصرف مداومِ اخبار بر ذهن و روان انسان معاصر. دوبلی، نویسنده‌ی کتاب پرفروش هنر شفاف اندیشیدن، در کتاب پی گیر اخبار نباشید با نثری روشن و استدلال‌هایی فلسفی و روان‌شناختی نشان می‌دهد چگونه عادت به دنبال کردن اخبار روزمره باعث اضطراب، پریشانی و بی‌تمرکزی می‌شود و ذهن ما را از اندیشیدن عمیق و زندگی معنادار دور می‌کند. کتاب پی گیر اخبار نباشید نوعی مانیفست برای زندگی آرام‌تر، شادتر و خردمندانه‌تر در عصر رسانه‌های دیجیتال است؛ بیانیه‌ای برای بازپس‌گیری توجه و زمان خود از سیلاب بی‌پایان خبرها.

خلاصه کتاب

رولف دوبلی در کتاب پی‌گیر اخبار نباشید خواننده را به تجربه‌ای رهایی‌بخش دعوت می‌کند: ترک اعتیاد به اخبار. او توضیح می‌دهد که در دنیای امروز، خبرها به‌جای آگاهی، بیشتر باعث آشفتگی و خشم می‌شوند. کتاب پی گیر اخبار نباشید از مقاله‌ای جنجالی آغاز می‌شود که نویسنده در روزنامه‌ی گاردین ارائه کرده بود، و در ادامه با استناد به پژوهش‌های روان‌شناسی و علوم شناختی نشان می‌دهد چرا باید مصرف اخبار را محدود یا حتی متوقف کنیم. دوبلی تأکید می‌کند که خبرها در ذات خود انتخابی و اغلب تحریف‌شده‌اند، ذهن را با ترس و هیجان‌های بی‌پایه پر می‌کنند و تمرکز انسان را بر واقعیت‌های نزدیک زندگی‌اش از بین می‌برند. او می‌گوید با کنار گذاشتن اخبار، نه‌تنها چیزی از دست نمی‌دهیم، بلکه زمان، آرامش و وضوح فکری بیشتری به دست می‌آوریم — پاداشی که به تعبیر او «دیدی تازه به آنچه واقعاً اهمیت دارد» است.

موضوع کتاب

موضوع کتاب پی گیر اخبار نباشید بررسی اثر روانی و فرهنگی خبرخوانی مداوم بر انسان امروز است. دوبلی استدلال می‌کند که رسانه‌های خبری با تولید بی‌وقفه‌ی خبرهای فوری و منفی، ذهن انسان را دچار استرس و بی‌اعتمادی می‌کنند. کتاب پی گیر اخبار نباشید از زاویه‌ای فلسفی و علمی، به چالش بزرگ عصر اطلاعات می‌پردازد: چگونه در دنیایی که سرشار از داده و شایعه است، می‌توان خردمند و آرام ماند. کتاب پی گیر اخبار نباشید در واقع راهنمایی است برای بازگشت به تمرکز، تفکر عمیق و زندگی آگاهانه، دور از هیاهوی رسانه‌ها.

درباره نویسنده

رولف دوبلی (Rolf Dobelli) نویسنده، کارآفرین و متفکر سوئیسی است. او با کتاب‌هایی چون هنر شفاف اندیشیدن و هنر خوب زندگی کردن به شهرت جهانی رسیده و آثارش به ده‌ها زبان ترجمه شده‌اند. دوبلی تحصیلات خود را در رشته‌های فلسفه و مدیریت بازرگانی گذرانده و مدتی در عرصه‌ی تجارت و رسانه فعالیت کرده است. تجربه‌ی شخصی او از زندگی در فضای رسانه‌ای، پایه‌ی نگارش کتاب پی‌گیر اخبار نباشید شد؛ اثری که به گفته‌ی خودش نتیجه‌ی «تصمیمی برای نجات ذهن از اعتیاد به خبر» است.

جملات کتاب

  • «اخبار را از یک سرگرمی بی‌ضرر به یک سلاح کشتار جمعی تبدیل کرده‌اند؛ سلاحی که مستقیم سلامت ذهنی ما را نشانه می‌گیرد.»
  • «محدود کردن مصرف اخبار را به چشم ازخودگذشتگی نبینید؛ پاداشش وقت بیشتر و دیدی تازه به آن چیزی است که واقعاً اهمیت دارد.»
  • «اگر می‌خواهید آرام‌تر و متمرکزتر زندگی کنید، کمتر بدانید؛ اما آن‌چه می‌دانید را عمیق‌تر بفهمید.»

چرا کتاب پی گیر اخبار نباشید را بخوانیم؟

در دنیایی که هر روز با حجم عظیمی از خبرهای فوری و اغلب نگران‌کننده بمباران می‌شویم، کتاب پی‌گیر اخبار نباشید راهی برای بازگرداندن آرامش و قدرت تمرکز پیشنهاد می‌کند. کتاب پی گیر اخبار نباشید برای کسانی است که از اضطراب ناشی از اخبار، ترس از آینده یا بی‌قراری ذهنی خسته‌اند و می‌خواهند زندگی آگاهانه‌تری داشته باشند. خواندن کتاب پی گیر اخبار نباشید نه فقط نقدی بر رسانه‌های مدرن، بلکه تمرینی برای بازسازی ذهن و احیای آرامش در زمانه‌ی هیاهو است — پیامی که امروزه بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز داریم.

مشخصات کامل کتاب
نام کتاب: پی گیر اخبار نباشید
نویسنده: رولف دوبلی
ناشر: چشمه
نوع جلد: شمیز
قطع: رقعی
تعداد صفحات:142
شابک:9786220106616
شماره چاپ:18
سال چاپ:1402
تعداد موجودی:3
روی جلد کتاب پی گیر اخبار نباشید
امتیاز و دیدگاه کاربران
5 از 5
امتیاز دهید!
شما هم درباره این کتاب دیدگاهتان را ثبت کنید!

هیـچ دیدگاهی برای این کتاب ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید
هیـچ دیدگاهی برای این کتاب ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید
افزودن به پاکت خرید 125,000 تومان