ساکن تهران هستید؟! می‌توانید از گزینه ارسال با پیک هم استفاده کنید.

کتاب یک بار در بهشت بیدار شدیم
 روی جلد کتاب یک بار در بهشت بیدار شدیم

کتاب یک بار در بهشت بیدار شدیم


نویسنده: نجوان درویش
ناشر: مرکز
نوع جلد: شمیز
قطع: پالتویی
دسته بندی: شعر عربی
مشخصات بیشتر
متاسفانه این کتاب موجود نیست
درباره‌ کتاب

قبل از خرید کتاب یک بار در بهشت بیدار شدیم بخوانید

چگونه می‌توان تاریخ یک ملت، زخم‌هایش و فرهنگ دگرگون‌شده‌اش را در قالب شعر روایت کرد؟ کتاب یک بار در بهشت بیدار شدیم (استيقظنا مرة في الجنة)، مجموعه‌ شعری از نجوان درویش، یکی از برجسته‌ترین صداهای شعر امروز عرب است که با زبانی جهانی، از فلسطین تا ایران و از کردستان تا نیکاراگوئه، از ظلم و امید سخن می‌گوید.

درباره کتاب

کتاب یک بار در بهشت بیدار شدیم مجموعه‌ای از اشعار نجوان درویش، شاعر فلسطینی، است که بین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۳ سروده شده‌اند. او در شعرهای خود به تاریخ، حافظه‌ی جمعی، مکان‌های تغییرنام‌یافته و ظلم‌هایی که بر ملتش رفته است می‌پردازد، اما نگاهش را به دیگر مردمان ستمدیده نیز گسترش می‌دهد و روایتی انسانی و فراتر از مرزها ارائه می‌کند.

خواندن این کتاب به چه کسانی پیشنهاد می‌شود؟

  • علاقه‌مندان به شعر معاصر جهان و ادبیات عرب
  • خوانندگان آثار مرتبط با تاریخ و فرهنگ فلسطین
  • کسانی که به دنبال شعری عمیق، سیاسی و در عین حال انسانی هستند
  • دوست‌داران ادبیات پسااستعماری و شعر مقاومت

معرفی شاعر: نجوان درویش

نجوان درویش، شاعر و فعال فرهنگی فلسطینی، زاده‌ی ۱۹۷۸ در قدس است. او به عنوان یکی از مهم‌ترین شاعران نسل خود در جهان عرب شناخته می‌شود و آثارش به بیش از بیست زبان ترجمه شده‌اند. 
کتاب یک بار در بهشت بیدار شدیم برای اولین بار با ترجمه‌ی حمزه کوتی به فارسی برگردانده شده و توسط نشر مرکز منتشر شده است.

جملات کتاب یک بار در به-شت بیدار شدیم...

  • «رائول زوریتا، شاعر شیلیایی: در زندگی‌ام چیزی ندیده‌ام که به آن اعتقاد داشته باشم. اما اگر خدایی هست، همان خدایی است که برای من و نجوان درویش شاعر فلسطین وجود دارد.»
  • «ناتانیل تارن، شاعر آمریکایی: چنین شعری به بازی‌های زبانی، نظریات و فرهنگستان‌ها نمی‌پردازد، بلکه مستقیماً به قلب نفوذ می‌کند.»
مشخصات کامل کتاب
نام کتاب: یک بار در بهشت بیدار شدیم
نویسنده: نجوان درویش
ناشر: مرکز
نوع جلد: شمیز
قطع: پالتویی
دسته بندی: شعر عربی
تعداد صفحات:136
شابک:9789642135967
شماره چاپ:1
سال چاپ:1404
روی جلد کتاب یک بار در بهشت بیدار شدیم
امتیاز و دیدگاه کاربران
امتیاز دهید!
شما هم درباره این کتاب دیدگاهتان را ثبت کنید!

هیـچ دیدگاهی برای این کتاب ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید
هیـچ دیدگاهی برای این کتاب ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید