ساکن تهران هستید؟! می‌توانید از گزینه ارسال با پیک هم استفاده کنید.

کتاب در دفاع از اکوسوسیالیسم تغییرات اقلیمی، انقلاب صنعتی چهارم و رویکرد آموزش عمومی
 روی جلد کتاب در دفاع از اکوسوسیالیسم

کتاب در دفاع از اکوسوسیالیسم

تغییرات اقلیمی، انقلاب صنعتی چهارم و رویکرد آموزش عمومی


نویسنده: مایک کول
نوع جلد: شمیز
قطع: رقعی
دسته بندی: اوضاع اقتصادی
مشخصات بیشتر
افزودن به سبد خرید
آماده ارسال
250,000 تومان
درباره‌ کتاب

قبل از خرید کتاب در دفاع از اکوسوسیالیسم بخوانید

در قرن بیست و یکم، چگونه می‌توان با تهدیدهای دوگانه تغییرات اقلیمی و سرعت بی‌امان تکنولوژی مقابله کرد؟ کتاب در دفاع از اکوسوسیالیسم (Climate change, the fourth industrial revolution and public pedagogies) اثر مایک کول، پاسخی رادیکال و علمی به این بحران‌ها از دریچه آموزش عمومی و سوسیالیسم زیست‌بومی است.

درباره کتاب در دفاع از اکوسوسیالیسم

این کتاب به بررسی دو چالش بزرگ دوران ما می‌پردازد: تأثیرات مخرب تغییرات اقلیمی و انقلاب صنعتی چهارم. مایک کول استدلال می‌کند که راه‌حل جلوگیری از فاجعه‌ی قریب‌الوقوع، نیازمند کنش‌ورزی و گذار به سمت اکوسوسیالیسم (و اکوفمینیسم) در قرن بیست و یکم است. نویسنده با استفاده از علم آموزش عمومی به عنوان یک دریچه تئوریک، گفتمان‌های موجود را تحلیل کرده و آن‌ها را با نظریه‌ها و عملکرد مارکسیستی مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

خواندن کتاب در دفاع از اکوسوسیالیسم به چه کسانی پیشنهاد میشود؟

  • علاقه‌مندان به مباحث محیط زیست و تغییرات اقلیمی.
  • پژوهشگران و دانشجویان علوم سیاسی، اقتصاد و جامعه‌شناسی.
  • کسانی که به دنبال راه‌حل‌های ساختاری برای بحران‌های تکنولوژیک و زیست‌محیطی هستند.
  • فعالان حوزه‌ی آموزش عمومی و پداگوژی انتقادی.

معرفی نویسنده: مایک کول

مایک کول (متولد ۱۹۴۶)، نویسنده و استاد دانشگاه است که عمدتاً در حوزه‌های آموزش، برابری و مارکسیسم پژوهش می‌کند. او در آثار اخیرش به بررسی پداگوژی عمومی در ارتباط با چهره‌های سیاسی و اکوسوسیالیسم پرداخته است. این کتاب با ترجمه‌ی عرفان رشیدی توسط انتشارات اسطوره پرومته منتشر شده است.

جملات کتاب در دفاع از اکوسوسیالیسم

«می‌توان چنین استدلال کرد که در دهه دوم قرن بیست و یکم دو موضوع بر سیاست و اقتصاد جهانی حاکم است: یکی تاثیرات مخرب ناشی از تغییرات اقلیمی و نحوه توقف و مقابله با آنها و دیگری سرعت بی امان تغییرات تکنولوژیکی و چگونگی تنظیم آنهاست... یافتن هر راه حلی برای ممانعت از بروز قریب الوقوع فاجعه مستلزم کنش ورزی و حرکت جنبشها است که شامل تعهدی علمی، آگاهانه و جدی نسبت به توسعه پایدار منابع محیط زیستی به همراه چشم اندازی از سوسیالیسم در قرن بیست و یکم به دنبال یک مرحله گذار بزرگ به سمت اکوسوسیالیسم است.»

مشخصات کامل کتاب
نام کتاب: در دفاع از اکوسوسیالیسم
نویسنده: مایک کول
نوع جلد: شمیز
قطع: رقعی
دسته بندی: اوضاع اقتصادی
تعداد صفحات:144
شابک:9786228774428
شماره چاپ:1
سال چاپ:1404
تعداد موجودی:1
روی جلد کتاب در دفاع از اکوسوسیالیسم
امتیاز و دیدگاه کاربران
امتیاز دهید!
شما هم درباره این کتاب دیدگاهتان را ثبت کنید!

هیـچ دیدگاهی برای این کتاب ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید
هیـچ دیدگاهی برای این کتاب ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید
کتاب‌های مرتبط
بر اساس:
ناشر
افزودن به پاکت خرید 250,000 تومان