
حتی یک نگاه گذرا به کتاب شیرینیپزی فرانسوی: دستورالعملها و تکنیکهای برتر از مدرسه هنرهای آشپزی فراندی[1] شما را وسوسه میکند که بعدازظهر آزاد بعدی خود را در آشپزخانه بگذرانید و کروسانهای نرم، دسرهای شکلاتی غنی، تارتهای میوهای و بیشمار شیرینی کلاسیک دیگر را که در این کتاب ۶۵۶ صفحهای از انتشارات فلا مارین[2] گردآوری شدهاند، امتحان کنید.
پیش از آنکه این کتاب به دستورالعملهای بینظیر خود بپردازد، ابتدا یک پایهی محکم برای خوانندگان ایجاد میکند. در بخش ابتدایی، اطلاعاتی دربارهی تجهیزات ضروری، تکنیکها و مهمتر از همه مواد اولیه ارائه میدهد. بخش مربوط به مواد اولیه یکی از مفیدترین قسمتهای این کتاب برای هر کسی است که به شیرینیپزی علاقه دارد، زیرا نکات اغلب نادیده گرفتهشدهای را توضیح میدهد؛ مانند اینکه چرا برخی از انواع کره برای بعضی از دستورها بهتر از بقیه هستند، یا نکاتی برای خرید بهترین نوع خامه. این بخش آنقدر کاربردی است که من حتی برای پختن شیرینیهای خارج از این کتاب هم به آن مراجعه کردهام!
آنچه که واقعاً این کتاب را برای خوانندگانی با هر سطح مهارتی نوآورانه میکند، نحوهی ارائهی دستورالعملهاست. مقدمهی هر بخش شامل اطلاعات ارزشمندی از سرآشپزهای مدرسهی فراندی است که شامل اطلاعات فرهنگی دربارهی شیرینیها، همراه با نکات و ترفندهایی برای جلوگیری از اشتباهات رایج میشود.
دستورها در این کتاب در سه سطح ارائه شدهاند: سطح ۱، سطح ۲ و سطح ۳.
- سطح ۱ نسخهی کلاسیک و سنتی شیرینیهاست که اغلب برای افراد مبتدی در شیرینیپزی مناسبتر است.
- سطح ۲ نسخههای پیشرفتهتر و اصلاحشدهی دستورهای کلاسیک هستند.
- سطح ۳ مستقیماً از سرآشپزهای معروف گرفته شده و شامل تکنیکهای حرفهایتر و ترکیبات منحصربهفردتری است.
انتخاب سطح مناسب بستگی به میزان تجربه، مهارت و سلیقهی شخصی شما دارد.
علاوه بر مجموعهی گستردهای از دستورالعملها و روش نوآورانهی دستهبندی سطوح، این کتاب چیزی را ارائه میدهد که در دنیای کتابهای آشپزی بسیار نادر است: تصاویر آموزشی. این کتاب شامل ۱۰۸۷ تصویر رنگی است که بسیاری از آنها راهنمای تصویری مفیدی را ارائه میدهند، از جمله نحوهی رول کردن انواع خاصی از خمیر، اینکه مخلوط شما در مراحل مختلف باید چه شکلی باشد، چیدمان صحیح مواد و بسیاری موارد دیگر.
من کتاب شیرینیپزی فرانسوی را کتابی بسیار ارزشمند برای سرآشپزهای حرفهای و کسانی که به دنبال یادگیری حرفهای شیرینیپزی هستند، میدانم. این کتاب راهنمای کاملی برای تکنیکها، ترفندها و بهترین دستورهای مدرسهی فراندی است که برای آنها بسیار مفید خواهد بود.
با این حال، این کتاب را به آشپزهای خانگی و حتی افرادی مانند خودم که تجربهی کمی در شیرینیپزی دارند نیز توصیه میکنم. روش گامبهگام این کتاب باعث شده که دنبال کردن دستورها (بهویژه دستورهای سطح ۱) بسیار آسان باشد. تا به حال از این کتاب برای تهیهی وافل، مربا، مارشمالوی خانگی و یک تلاش نهچندان موفق اما خوشمزه برای درست کردن رلیژوز[3] کارامل و وانیل استفاده کردهام!
منبع: invitinghistory
مترجم: نگار فیروزخرمی
در حال حاضر دیدگاهی برای این مقاله ثبت نشده است.