EN
پاپ کرن

پاپ کرن

آمریکایی های بومی حداقل پنج هزار سال است که پاپ کرن درست می کنند. آن ها برای این کار از شیوه های گوناگونی استفاده می کرده اند.
یکی از شیوه های درست کردن پاپ کرن شامل به سیخ کشيدن بلال بر روی یک تکه چوب یا فلز بلند مانند سیخ و روی آتش حرارت دادن آن تا زمانی که مغز دانه ها بیرون بزدند می شد.
آن ها همچنین گاهی پاپ کرن را از طریق جداکردن ذرت ها از بلال و انداختن آن ها در آتش و سپس جمع آوری آن ها از اطراف آتش تهیه می کردند. در واقع در این شیوه ذرت ها پس از باز شدن در آتش به اطراف آن پرتاب می شدند.آخرین متد درست کردن پاپ کرن شامل مخلوط کردن ماسه و دانه های ذرت و ریختن آن ها در یک ظرف و سپس حرارت دادن آن ها می شد. این مخلوط تا زمانی که همه دانه های پاپ کرن به بالا پرتاب می شدند و بر روی سطح ماسه قرار می گرفتند حرارت داده می شد.
این غذای سنتی بومی آمریکایی، در نظر تازه واردان به این قاره، کاملاً بدیع و خلاقانه می آمد. کریسف کلمب و دریانوردان همراهش سرخپوستان بومی ای را در غرب این قاره یافتند که گردنبند هایی از جنس ذرت بو داده به گردن داشتند. همچنین هرناندو کُرتِز کاوشگر استفاده زینتی از ذرت در مراسم مذهبی قوم (AZTECS) را در مشاهدات خود بیان می کند. یک قرن پس از کاوش های این کاوشگران باستانی مسافرين Plymouth احتمالاً در اولین شام روز عید شکرگزاری با اين غذا آشنا شده بودند. طبق توصیف هایی که در افسانه ها راجع به ضیافت های شام Quadequina آمده است، برادرِ Chief Massasoit، چندین پوست گوزن پر از پاپ کرن به این جشن کمک کرده است.
پاپ کرن
آمریکایی های بومی حداقل پنج هزار سال است که پاپ کرن درست می کنند. آن ها برای این کار از شیوه های گوناگونی استفاده می کرده اند. یکی از شیوه های درست کردن پاپ کرن شامل ...

Popcorn

One method of popping corn involved skewering an ear of corn on a stick and roasting it until the kernels popped off the ear. Corn was also popped by first cutting the kernels off the cob, throwing them into a fire, and gathering them as they popped out of the fire. In a final method for popping corn, sand and unpopped kernels of corn were mixed together in a cooking pot and heated until the corn popped to the surface of the sand in the pot.
This traditional Native American dish was quite a novelty to newcomers to the Americas. Columbus and his sailors found natives in the West Indies wearing popcorn necklaces, and explorer Hernando Cortes described the use of popcorn amulets in the religious ceremonies of the Aztecs. According to legendary descriptions of the celebratory meal, Quadequina, the brother of chief Massasoit, contributed several deerskin bags of popcorn to the celebration.
Popcorn
One method of popping corn involved skewering an ear of corn on a stick and roasting it until the kernels popped off the ear. Corn was also popped by ...